Achteraf betalen - Niet tevreden? Geen kosten!

Audicien aan huis - Gehoortest Bij U Thuis

Moeite met verstaan in drukte? Niet tevreden over uw hoortoestellen? Dat lossen we comfortabel en snel op met een audicien bij u thuis. Plan uw gratis thuisbezoek nu!

Maak vandaag nog een afspraak met onze erkende audicien Jos Koppenaal. Hij komt graag bij u langs.

SEMH-Keurmerk
Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelenzorg

DIT IS WAAR WIJ VOOR STAAN

Persoonlijke en onafhankelijk advies

Bent u op zoek naar een audicien die advies op maat biedt? Bij Kophuys Horen ontvangt u persoonlijke en professionele gehoorzorg, makkelijk bij u thuis.

Ik ben Jos Koppenaal, eigenaar van Kophuys Horen. Met de nieuwste apparatuur vind ik de perfecte hooroplossing die bij uw wensen past. U kunt kiezen voor een thuisbezoek of een afspraak in onze hoorpraktijk in Monster.

Bij ons geniet u van het gemak van huisbezoeken, persoonlijk advies en nauwkeurige gehoormetingen, zonder verborgen kosten. Kies voor comfort en de beste oplossing voor uw gehoor!

Klantenervaring

Bekijk hier recensies en ervaringen van onze klanten.

14+ Jaar ervaring

Bij Kophuys Horen bent u verzekerd van ervaring, kwaliteit, en deskundigheid.

200+ Klanten

En bij élke client is klanttevredenheid prioriteit nummer 1.

H. Baak
H. BaakKlantervaring
Lees verder
Toen ik Jos ontmoette in het verzorgingshuis in De Lier, had ik meteen een goed gevoel. Na een fijn gesprek besloot ik om hoortoestellen aan te schaffen, en ik ben er erg blij mee. De service van Jos is erg goed! Ook na de aankoop kon ik altijd bij hem terecht met vragen, en hij was altijd bereikbaar. Dat gaf me veel vertrouwen. Ik waardeer onze goede band en weet zeker dat die blijft.
J. van Leeuwen
J. van LeeuwenKlantervaring
Lees verder
Ik zag een advertentie van Jos in het Groot Westland en ik dacht ik probeer het gewoon. Superhandig dat hij aan huis komt, maar even naar Monster rijden is ook geen probleem. Jos neemt de tijd en is altijd vriendelijk. Ik ben echt tevreden over hem!
R. Vlaardingerbroek
R. VlaardingerbroekKlantervaring
Lees verder
Mijn zus zit al een tijdje bij Jos, en dankzij haar ben ik er ook terechtgekomen. Beste tip ooit! Ik kan altijd snel terecht en het is er supergezellig. Echt blij dat ik nu bij Jos zit—wat een topgozer!
V. Rijgersberg
V. RijgersbergKlantervaring
Lees verder
Waarom ik voor Kophuys horen heb gekozen: Ik was bij een ander bedrijf, waar Jos voorheen werkte, door Jos geholpen. Het is iemand die naar jou luistert en die jouw problemen serieus probeert op te lossen. Ik wilde graag door Jos geholpen worden omdat hij echt een professional is op zijn vakgebied. Daarom ben ik overgestapt naar kophuys horen. Het hele traject heb ik als positief ervaren. Goede uitleg, duidelijke informatie. Jos zorgt ervoor dat het gehoor voor jou zo optimaal mogelijk is. Hij komt zelfs bij je thuis ( mits de afstand dat toelaat). Jos is een professional, maar met een menselijke kant. Daarmee bedoel ik dat hij tijd neemt voor zijn klanten en hun problemen m.b.t. gehoor probeert op te lossen. Mijn hoortoestellen zorgen ervoor dat ik deel kan nemen aan gesprekken. Het maakt dat ik me zekerder voel en niet bang hoef te zijn dat ik iets niet versta of dat ik iets een antwoord geef op een vraag, maar die nergens op slaat omdat ik het niet goed verstond. Ik leef niet meer in de koker of onderwater. Zo beschrijf ik mijn gehoor zonder hoortoestellen. Ik doe ze 's morgens in zodra ik op sta en ik doe ze pas uit als ik naar bed ga. Ik ben heel tevreden over kophuys horen en ik ben blij met mijn hoortoestellen.
G. Kater
G. KaterKlantervaring
Lees verder
Door een advertentie ongeveer drie maanden geleden over aanbieding van een proef gedurende een maand, heb ik gereageerd. Daarbij was ik niet tevreden over mijn behandeling door beter horen. Er werd direct door Kophuis Horen gereageerd en een paar dagen later werd door jou al een meting gedaan voor een oor-apperraat. Het resultaat was naar tevredenheid en beter dan mijn ervaringen in de laatste acht jaar. Ik was zeer content met jouw instelling.
P. van Grevenstein
P. van GrevensteinKlantervaring
Lees verder
Ik heb gekozen voor Jos Koppenaal omdat ik hem, mede via zijn vorige plek in Delft, heb leren kennen als zeer vakkundig, betrouwbaar, servicegericht en plezierig in het contact. Mijn enige traject tot op heden betreft twee Categorie 7 toestellen die ik al een paar jaar in mijn bezit heb. Ook hier: prima service, mede door een tip over een speciale verzekering en razendsnelle actie bij plotseling opgetreden 'sudden deafness' in mijn linkeroor, helaas blijvend gebleken. Mijn toestellen zijn nuttig, zeker met de recent aangemeten 'double dome' links, ook al draag ik ze nog niet continu.
Vorige
Volgende

Waarom een audicien aan huis?

1. Altijd dezelfde audicien

U krijgt altijd hulp van dezelfde vertrouwde audicien, die uw wensen kent en weet hoe u het beste geholpen kunt worden.

2. Binnen 2 weken een afspraak

Bij ons kunt u altijd binnen 2 weken een afspraak maken, ook ná aanschaf. Bij andere audiciens lopen wachttijden al snel op tot wel 4 weken.

3. Comfortabel in eigen omgeving

U gaat niet naar de praktijk, maar de praktijk komt naar u. Wel zo comfortabel.

4. Persoonlijk advies

Iedere persoon is verschillend, en voorkeuren verschillen. Wij voorzien u van persoonlijk advies zodat u verzekerd bent van goed resultaat.

5. Professionele hoormetingen

Met meer dan 14 jaar ervaring bent u verzekerd van expertise.

6. Geen extra kosten

Bij ons betaalt u alleen voor de producten die u aanschaft of extra consulten die u afneemt. Geen voorrijkosten, nazorgkosten of andere verborgen kosten.

Dit is hoe het werkt in 3 simpele stappen

Bij Kophuys Horen leveren we persoonlijke en professionele gehoorservices direct aan uw deur.

Neem contact met ons op via telefoon, WhatsApp, of ons online formulier om uw gratis thuisbezoek te plannen.

Na het maken van een afspraak komt onze erkende audicien, Jos Koppenaal, bij u thuis.

Met behulp van geavanceerde apparatuur begeleidt hij u naar de meest geschikte hooroplossing.

Hij zal uw oren grondig onderzoeken en uw gehoor uitgebreid testen. Vervolgens zal hij enkele vragen met u doornemen om uw wensen en behoeften beter te begrijpen.

Op basis van deze metingen en uw feedback zal hij een persoonlijk advies geven.

Na aanschaf bieden we gratis nazorg- en onderhoudsafspraken om ervoor te zorgen dat uw hoortoestellen optimaal blijven presteren.

1. Plan uw gratis thuisbezoek

Plan gemakkelijk een online afspraak in via onze website.

2. Persoonlijke gehoortest en advies aan huis

Bij Kophuys Horen leveren we persoonlijke en professionele gehoorservices direct aan uw deur.

3. Nazorg- en onderhouds-afspraken zijn kosteloos

Goede nazorg is minstens zo belangrijk als de eerste afspraak.

Maak kennis met gehoorexpert Jos Koppenaal

Ik ben Jos Koppenaal, en ik woon samen met mijn vrouw en twee zoons in Rijswijk. Als muziekliefhebber heb ik altijd van live concerten genoten, tot ik na één van die avonden zelf tinnitus kreeg. Dat was echt een eye-opener. Die persoonlijke ervaring, en mijn wens om anderen te helpen, heeft me doen besluiten audicien te worden.

In de jaren dat ik dit werk doe, heb ik gemerkt dat er in de branche nog veel te verbeteren valt. Lange wachttijden, slechte service, en hoortoestellen die niet passen of gewoon niet lekker klinken – dat moet beter kunnen. Daarom ben ik Kophuys Horen gestart, om die problemen op te lossen.

Bij Kophuys Horen krijgt u geen standaardoplossing. Ik zorg voor snelle, persoonlijke service, van het begin tot het eind. Niemand kiest voor hoortoestellen omdat het leuk is, maar u verdient wel de beste zorg en aandacht. Hoewel ik gehoorverlies niet kan terugdraaien, haal ik er altijd het maximale uit. Of het nu gaat om een gehoortest, het juiste toestel vinden, of een second opinion – ik sta voor u klaar!

Kosten

Als u een keuze heeft gemaakt en de hoortoestellen 30 dagen hebt ervaren, rekent u pas af na een succesvolle ervaringsperiode. U kunt mogelijk een vergoeding van uw zorgverzekeraar of belastingaftrek krijgen.

Wat is inbegrepen?

Liever in delen betalen?

Kies voor het HoorZeker Abonnement en spreid de kosten over 4 jaar! Dit is de ideale manier om te profiteren van de beste gehoorzorg, zonder onverwachte extra kosten. Zo kunt u ontspannen en zorgeloos van uw gehoor genieten.

Extra voordelen aan een abonnement:

SEMH-Keurmerk
Stichting Erkenning Medische Hulpmiddelenzorg

Wilt u een gratis adviesgesprek? Vul het formulier in.

Vul het formulier hieronder in als u interesse of vragen heeft. We nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Komt u liever bij ons langs? Dat kan!

Ontdek onze nieuwe hoorpraktijk in Monster! U vindt ons aan de Herenstraat 19. Jos Koppenaal is er elke maandag en donderdag op afspraak. En als u liever een andere dag wilt komen, is dat ook mogelijk!

We helpen niet alleen met advies, maar ook met onderhoud, reiniging en reparatie van hoortoestellen.

Kies voor kwaliteit en maak een afspraak, bij u thuis of bij ons in Monster. De koffie staat voor u klaar!

Veelgestelde vragen

  1. Afspraak maken: Neem contact met ons op via telefoon, WhatsApp of ons online formulier om een gratis thuisbezoek te plannen.

  2. Thuisbezoek van de audicien: Op de afgesproken dag en tijd komt onze erkende audicien bij u thuis langs. Tijdens dit bezoek voert hij een persoonlijke gehoortest uit en bespreekt hij uw gehoorzorgen en wensen.

  3. Persoonlijk advies en testen: Na de gehoortest ontvangt u direct persoonlijk advies op basis van uw situatie. U kunt verschillende hoortoestellen testen en de audicien zal u helpen bij het kiezen van het juiste model.

  4. Nazorg en onderhoud: Als u besluit om hoortoestellen aan te schaffen, worden er geen extra kosten in rekening gebracht voor nazorg- en onderhoudsafspraken. U krijgt altijd dezelfde persoonlijke aandacht van onze audicien.

  5. Vervolgafspraken: Indien nodig kunnen er vervolgafspraken worden gepland voor verdere ondersteuning en aanpassingen aan uw hoortoestellen.

Onze thuisservice is momenteel beschikbaar voor klanten in Zuid-Holland.

Klik op deze link om te bekijken waar we precies langskomen voor het thuisbezoek.

Tijdens een gratis thuisbezoek voert onze erkende audicien een persoonlijke gehoortest uit en biedt hij advies op maat op basis van uw situatie. Hij bespreekt ook de verschillende opties voor hoortoestellen en biedt professioneel advies om het beste resultaat te bereiken.

Onze thuisservice is gratis. U betaalt alleen voor de hoortoestellen of andere producten die u besluit aan te schaffen. Indien u uw huidige toestellen wilt laten controleren, reinigen of bijstellen, rekenen we kosten voor het consult en eventuele benodigde onderdelen.

U kunt altijd direct een afspraak maken. We zijn doorgaans binnen 14 dagen beschikbaar.

Na de aanschaf van hoortoestellen kunt u rekenen op minimaal 4 jaar gratis nazorg en onderhoud. Onze toegewijde audicien staat altijd voor u klaar. Bovendien nemen wij jaarlijks contact met u op om een afspraak te maken voor het onderhoud van uw hoortoestellen.

Wij zorgen ervoor dat uw gehoor optimaal blijft, zelfs na uw aankoop.

Interesse? Of heeft u een vraag? Neem contact op.

Ga naar de bovenkant